Maminka Vendula Pizingerová: Nechutný nález a trápení s malým synkem!

Vendula Pizingerová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. listopadu 2020 11:41 | Aktualizováno: 15. listopadu 2020 11:51

Mateřství je krásná věc! jenže i děti občas umí své maminky pořádně zaskočit! Své o tom ví i Vendula Pizingerová (48), které se přihodila poněkud nechutná událost!

Vendula Pizingerová si už podruhé užívá krásy mateřství. Zatímco její starší syn Jakub je už v pubertě, ona má starosti hlavně s maličkým Josefem. I přes vyšší věk maminky probíhalo celé její těhotenství bez větších problémů. Rodit sice musela císařským, řezem, ani po něm ale neměla žádné komplikace.

Větší starosti má až teď po několika týdnech! Maličký syn jí totiž připomněl, že miminka nejsou jen roztomilé voňavé uzlíčky, ale že mohou být i poněkud nechutné! I přes sychravé podzimní počasí si Vendula dopřála kelímek zmrzliny. Jenže pak na ni čekalo poměrně nepříjemné překvapení!

„Hlavně že mám pohár karamel. A koukám na ruce a mám pokaděnej nehet...,“ pochlubila se Vendula Pizingerová na instagramu ve stories. Malou nehodu ale naštěstí bere s humorem a tak se všemu od srdce zasmála. Ostatně podobnou situaci prožila zcela jistě většina maminek!

Znečištěný nehet ale není to jediné, co ji teď dělá starosti. Malého Josefa totiž navíc trápí prdíky. Kvůli tomu mu Vendula musí nahřívat bříško teplým polštářkem. „Tak věřím, že to pomůže. No jo, klučičí trápení,“ povzdechla si starostlivá maminka.

Témata: Vendula Pizingerová