Taťána Gregor Brzobohatá takhle bojuje za záchranu planety!

Taťána Gregor Brzobohatá 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

8. března 2018 10:36

Nejenom, že její nadace Krása pomoci pomáhá seniorům, tato kráska se zapojila i do kampaně proti plýtvání jídlem. Její odhodlání je opravdu působivé. Rozhodla se snad Brzobohatá, že zachrání planetu?

Řetězec obchodů Penny market vymyslel kampaň proti plýtvání potravinami. „Omezit plýtvání jídlem je další z významných bodů Cílů udržitelného rozvoje (SDGs), na jehož osvětě se podílím jako ambasadorka. Konkrétně patří pod cíl č. 12 – Odpovědná výroba a spotřeba. Přátelé i mála změna v přístupu každého z nás má velký dopad! Stačí třeba kupovat ovoce a zeleninu, které možná nejsou na první pohled nejhezčí (funny tvary), ale jsou stejně dobré a kvalitní. A díky těmto cool plyšákům to snadno vysvětlíme i dětem! Není plán B, protože nemáme planetu B“ uvedla modelka na svých stránkách.

Její nadace Krása pomoci měla nedávno podobný zajímavý projekt. Pracovníci nadace, včetně Táňi, obcházeli staré opuštěné lidi a dělali jim o vánočních svátcích společnost. Ostatní se mohli do projektu připojit, prostřednictvím koupě plyšového medvídka, v obchodním řetězci. Zakoupeného medvídka mohli poslat opuštěnému seniorovi jako důkaz, že na něho myslí. „Nejen o Vánocích je důležité vědět, co vás spojuje. Vzpomeňte si na osamělé seniory, darujte jim plyšového medvěda a s ním i pocit, že na ně někdo myslí,“ vzkázala tehdy na svém profilu.

Taťána Gregor Brzobohatá je jedinou Českou, která vyhrála Miss World. V roce 2006, tehdy ještě jako Kuchařová, okouzlila porotu v této soutěži. Žila také dlouhý čas v Americe. Po jejím boku se objevovaly zajímavé partie. Například radní Milan Richter nebo model Lane Carlson.

Po čase se objevila znovu v České republice s oznámením, že se stěhuje zpět. Kuchařová si zde našla svojí osudovou lásku, herce a zpěváka Ondřeje Brzobohatého, za kterého se i provdala. Její úspěšná kariéra ovšem pokračuje a do Spojených států dojíždí za prací. Doufáme, že její pomoc druhým nekončí a že se můžeme těšit na další zajímavé projekty této okouzlující filantropky.

Témata: Taťána Kuchařová