Těhotná Veronika Kašáková riskuje? Po nákaze covidem odjela k moři!

Veronika Kašáková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. listopadu 2020 12:43

I když je v pokročilém těhotenství, rozhodla se Veronika Kašáková na pár dní odjet za sluncem do zahraničí! Aby si byla jistá, že bude vše v pořádku, cestu konzultovala s odborníky. Co jí tedy vlastně řekli její doktoři?

Těhotná Veronika Kašáková před pár týdny oznámila, že se ona i její partner Milan nakazili koronavirem. „Jsme POZITIVNÍ ve všech směrech. O covid nemoci nechci psát, nejsem odborník, ale když se vás to dotkne takhle z blízka, není to žádná legrace jako stoprocentně žádná nemoc,“ posteskla si v půlce října na instagramu.

Finalistka České Miss 2014 se naštěstí brzy uzdravila a tak se i s přítelem rozhodli, že odletí na chvíli za teplem. „Nezlobte se vážení, po pečlivém zvážení, jsme se rozhodli strávit pár dní v teplých krajích,“ vzkázala teď svým fanouškům Veronika,

Vzhledem ke svému stavu je jasné, že Kašáková o všem hodně přemýšlela. „Abychom předešli komentářům či dotazům, tak vypisuji hromadně, že nemoc Covid 19 jsme prodělali, nyní jsme v pořádku a podle 2. testu negativní. S protilátkami v těle by jsme měli být i nějaký čas imunní," zdůrazňuje. 

Nastávající maminka dokonce cestu i konzultovala s odborníky, aby nic neriskovala. „Po skončení naší karantény nám byla většina práce zrušena a po konzultaci s paní doktorkou i pojišťovnou se naše cesta jeví jako bezpečná, a tak věříme, že naším chováním nikoho neohrožujeme a že jsme všechna rizika správně vyhodnotili,“ vysvětluje Veronika. Vzhledem k dosavadní situaci Veronika letos ještě nikde v zahraničí nebyla. „Letos jsme poprvé mimo ČR a jsme opravdu za to velmi, ale velmi vděční. Je to to nejlepší, co jsme pro své duševní zdraví mohli teď udělat,“ dodává nastávající maminka.

Témata: Veronika Kašáková Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)