Tohle Jan Kraus neuslyší rád: Jeho konkurent prozradil tajemství!

Jan Kraus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. listopadu 2020 20:22

Televize Prima letos připravila Janu Krausovi překvapení, když mu přivedla zdatného konkurenta, který má rovněž velice úspěšnou talk show. Co o sobě prozradil Honza Dědek?

Dlouhá léta se na poli talk show utkávali především Karel Šíp a Jan Kraus, v posledních měsících ale přinesl svěží vítr Honza Dědek s pořadem 7 pádů. Ten se nijak netají, že se u jednoho ze služebně starších kolegů inspiroval. „U Jana Krause,“ potvrdil časopisu Magazín DNES.

„V té době jsem už asi dvacet let dělal rozhovory a vadilo mi, že jsem nevěděl, jestli to někdo čte, neměl jsem okamžitou reakci a zpětnou vazbu. A tak jsem si řekl, že tahle divadelní forma by mohla být zajímavá, protože hned uvidím, jestli to lidi baví,“ uvedl moderátor.

I když v televizi jeho show teprve začíná, má mnohem delší historii, během které se do křesla pro hosta posadil i právě Jan Kraus. Dědek ale naznačil, že na to nevzpomíná úplně v dobrém

„Měl jsem ho hned asi v pátém dílu. Řeknu to takhle, maturita není věc, na kterou bych rád vzpomínal, ale radši bych si zopakoval maturitu než Jana Krause ve své talk show. Je velký profesionál a ten rozhovor vlastně řídil on a ne já,“ prozradil.

Témata: Jan Kraus