Dara Rolins přiznala: Čím naštvala Karla Gotta?

Dara Rolins a Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. listopadu 2020 13:30

Dara Rolins v kariéře dodnes těží ze začátků po boku legendárního zpěváka Karla Gotta. Jak ale slovenská zpěvačka přiznala, Mistr se na ní několik let zlobil kvůli nepřijaté nabídce.

Snad dodnes si všichni pamatují, že se Dara Rolins ještě jako děvče proslavila díky duetu Zvonky štěstí s legendárním Karlem Gottem (†80), který byl velice populární i u našich západních sousedů, proto není divu, že vznikla i německá verze písně.

Slovenskou holčičku tehdy Němci poznávali, a tak se Gottovo tamní vydavatelství rozhodla Daře nabídnout smlouvu. Podle svých slov mohla vydělat statisíce, avšak musela by zpívat skladby pro starší posluchače. S tím se smířit nehodlala.

Zpěvačka a její maminka nabídku zvážily, ale odmítly. „Karel se nejdřív zhroutil. Puberťačka blbá! Taková nabídka se přece neodmítá,“ zavzpomínala pro web blesk.cz.

„Dlouho mi to nemohl odpustit, nebo spíš zapomenout. Až po několika letech mi řekl, že vůči mně od té doby cítí velkou úctu. Že si dlouho myslel, že jsem udělala největší chybu svého života, ale že si mě za to vlastně váží,“ dodala Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins Karel Gott