Veronika Žilková promluvila: Jak v době covidu ušetřit na Vánoce!

Veronika Žilková ostříhala sebe i maminku! 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. listopadu 2020 12:10 | Aktualizováno: 9. listopadu 2020 18:36

Herečka Veronika Žilková (59) dobře ví, jak mohou zákazy spojené s bojem proti covidu zkomplikovat život! Ona ale dokazuje, že je šikovná a činorodá žena a že si dokáže dobře poradit i sama!

Herečka a mnohonásobná matka Veronika Žilková se musela kvůli epidemii koronaviru dát na úplně novou kariéru! „Barvím se od mládí sama, abych ušetřila, a dnes díky covidu jsem se i sama ostříhala,“ svěřila se fanouškům. Výtvorem se pochlubila na instagramu. Na to, že jde o „home-made“ účes, jí to sluší jako obvykle!

A protože mnoho Čechů se kvůli zavřeným obchodům, restauracím a hotelům dostala do špatní finanční situace, přidala i jednu radu, jak ušetřit na Vánoce. „Pod roušku je zbytečné se líčit,“ směje se Veronika, která rozhodně nemá problém ukázat světu svou tvář bez make-upu.

Jak se zdá, brzy by si mohla otevřít vlastní kadeřnictví. Stříhat totiž začala i další členky své rozsáhlé rodiny. Nůžky teď totiž vzala i na svoji pětadevadesátiletou maminku. „Dnes už jsem vyšší level = kadeřnice matky. Bojím se, až se podívá do zrcadla,“ dodává herečka, která by se stříháním při troše praxe zřejmě bez problémů uživila!

Témata: Veronika Žilková