Václav Neckář se do důchodu nechystá: Jaké jsou jeho plány?

Václav Neckář 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 20:26

Václav Neckář na konci října oslavil už 77. narozeniny, takže má bezpochyby nárok na odchod do důchodu. Nic takového ale rozhodně nechystá, naopak mají s bratrem Janem velké plány.

Dodnes je hodné obdivu, že se Václav Neckář dokázal po mrtvici vrátit k pěvecké kariéře. Velký podíl na tom má bratr Jan, jeho dlouholetý nejbližší spolupracovník. Právě on prozradil, jaké mají sourozenci plány.

Hudební důchod ještě nepřipadá v úvahu, ačkoliv jim je 77, resp. 71 let. Nebýt koronaviru, určitě by touhle dobou koncertovali. Současná vládní opatření to však pochopitelně neumožňují.

„Je pravda, že když jsme začínali, tak jsme měli 30-35 koncertů měsíčně včetně dvojáků. Ale i teď zvládneme měsíčně pět až deset koncertů levou zadní. Skupina Bacily příští rok oslaví 50. výročí a to chceme začít slavit už od začátku roku,“ prozradil Jan Neckář v pořadu Xaver a host.

Podle jeho slov dokonce bratři připravují nový projekt. „Teď chceme natočit něco veselého, protože není nic horšího než smutní staříci,“ konstatoval.

Témata: Václav Neckář Jan Neckář