Helena Zeťová slaví 40. narozeniny: Prozradila nám, jak dnešní kulatiny prožije!

Helena Zeťová Rozhovor 5

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

7. listopadu 2020 16:22

Zpěvačka Helena Zeťová dnes slaví 40. narozeniny. Pro stars24.cz prozradila, jak se jí momentálně daří, kdo jí během koronavirové krize nejvíc chybí, a jak plánuje oslavit své životní jubileum.

Helena Zeťová se narodila na den přesně před čtyřiceti lety, 7. listopadu 1980 ve Valašském Meziříčí. Pěveckou kariéru odstartovala již v patnácti letech s rockovou kapelou. Od roku 2001 byla členkou dívčího tria Black Milk. V roce 2005 se Tereza Černochová, Tereza Kerndlová i Helena rozhodly spolupráci ukončit. Poté se vydala na sólovou dráhu a vydala tři desky. Momentálně se ale hudbě nemůže věnovat tak, jak byla zvyklá.

Podle svých slov se přesto má dobře, a to navzdory těžké době, která nás všechny potkala. "Jsem na Valašsku, kde jsem vyrostla a sem tam se vracím do Prahy – utřít prach a zalít kytičky, ale většinu času zabere práce doma na Valašsku," svěřila se webu stars24.cz.

Zeťová se sice musí obejít bez koncertů, bez hudby ale není. "Je pravda, že peněz je teď míň. Chybí mi lidé, ale zpívám pořád. Holt je to, jak je a týká se to vesměs všech umělců," konstatovala dnešní oslavenkyně.

"Je potřeba najít si jinou činnost, aby se člověk nezbláznil. Já spravuju nábytek a jsem z toho nadšená. Tedy když se mi to náhodou povede," prozradila zpěvačka.

Jak stráví Helena Zeťová dnešní narozeninový den? "Narozeniny byly v plánu úplně jinak, ale nijak mě netrápí, že si s tátou zapálíme v krbu v chatičce oheň a dáme si pivo jen spolu," nechala se slyšet.

Velké plány kvůli probíhající pandemii nemá. "Nikdo neví, kdy to skončí. Moc neplánuji. Nechávám věci, jak přijdou samy a to nejen v době krize, ale vlastně celý život. Ale těším se, až bude líp a všem lidem přeji hlavně pevné zdraví!" dodala pro stars24.cz.

Témata: rozhovor Helena Zeťová