Ewa Farna slaví výročí: Tenkrát vstoupila do šoubyznysu!

Ewa Farna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 15:38

Ewa Farna si připomněla zlomovou chvíli svého života. Pokud jste její fanoušci, možná víte, kolik právě uplynulo let od chvíle, kdy se začala profesně věnovat hudbě.

Ewa Farna na instagramovém profilu připomněla, že dnes uplynulo 14 let od první desky Měls mě vůbec rád. Tak se také jmenuje jedna z písniček, které měla na desku připravené mezi prvními.

Vůbec první, tzv. testovací písničkou však byla skladba od Avril Lavigne. „Musela jsem ji zazpívat ve studiu, abych přesvědčila producenty a vydavatele. Byla jsem ten den nemocná a dodnes si pamatuju tu nervozitu. Líbila se jim ale natolik, že trvali, aby byla i na desce,“ uvedla na sociální síti.

Angličtinu ale tehdy začínající zpěvačka odmítla a navrhla polštinu. „Má mateřština a taky odůvodnění, že Ewa není přezdívka, ale mé opravdové jméno,“ vysvětlila po letech opět svým fanouškům.

„Focení na desku bylo pro mě premiérou, kdy jsem na sobě měla pudr. Pár týdnů poté jsem přebrala svou první cenu Českého slavíka za objev roku, oblečení jsme vybíraly s mámou a proslov jsem si pro jistotu poprvé a naposled připravila,“ dodala Farna.

Témata: Ewa Farna