EXKLUZIVNĚ: Agáta Hanychová prozradila, jak se nezbláznit z dětí! A mnoho dalšího...

Agáta Hanychová Rozhovor 6

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

5. listopadu 2020 15:30

ROZHOVOR - Agáta Hanychová (dříve Prachařová) se pro stars24.cz rozpovídala o tom, jak zvládá domácnost a péči o své dvě děti v době koronakrize. Kdo jí pomáhá, a čemu se momentálně věnuje? To všechno i více se dozvíte v našem rozhovoru s Agátou!

Agáto, jak se máte? A jak zvládáte tohle koronavirové ,,šílenství“?

Mám se fajn. No tak my máme naštěstí úplně skvělou paní učitelku, teda můj syn má úžasnou paní učitelku, která všechno zvládá online, takže to zvládáme dobře.

Vaše dcera Mia chodí do školky, nebo si ji necháváte doma?

Mia chodí občas, ale nedávám ji tam každý den, a když tak jen na dopoledne.

Pomáhá vám někdo s dětmi? Máma Veronika nebo někdo ostatní z rodiny?

Ne, plánuji si práci, když jsou děti u tatínků, a když jsou doma, tak se s nimi snažím být sama. Ale samozřejmě, kdybych něco měla, maminka bydlí kousek ode mě, tak by pomohla. A kromě maminky mám úžasnou sestru Kordulu, které je 15 a kterou Mia zbožňuje, protože je pro ni vzorem a cokoliv udělá Kordulka, udělá i Mia. Takže je Kordula momentálně nejoblíbenější člen.

Agáto, nedávno jste rozjela vlastní podcasty, do kterých si zvete známé osobnosti, které podle vás mají co říct. Mimochodem ten s vaší babičkou byl velmi dojemný. Pokračujete v tom?

Pokračuji, ale v téhle době se opravdu snažím být hodně doma a vůbec nikam nejezdím. Mám nějaké předtočené s mámou a naposledy vyšel s Mahulenou Bočanovou. Takže teď spíš opravdu v rámci rodiny. A babička nám odjela na hory, aby tady nic nechytla. Takže teď je to takový pomalejší, ale určitě v tom budu pokračovat dál.

Jste momentálně sama, nebo jste zadaná?

O tomhle se opravdu bavit nechci.

Jaké máte plány po skončení pandemie?

Myslíte za dva roky? (smích) To nevím. Já si myslím, že to nebude tak rychlý, jak všichni myslí a v co doufají. Hodně se soustředím na internetovou tvorbu, jako instagram, a ty podcasty. Zatím nic jiného neplánuji, protože nikdo neví, co a jak bude dál.

Agáto, momentálně jste ve spolupráci s Dara bags navrhla kolekci kabelek?

Já s Dara bags spolupracuji už dlouho. Už dva roky zpátky jsem navrhovala indiánskou kolekci a teď jsme navrhli tuhle jakoby pocákanou. Mně se hrozně líbí, že Dara je úžasná a soběstačná žena, která vybudovala všechno od nuly a velmi ráda s ní na těch kolekcích spolupracuji. Doufám, že spolupráce bude pokračovat a myslím, že tato kolekce se nám moc povedla.

Co poradíte ostatním maminkám, aby se v této době ze svých dětí nezbláznily?

Je to strašný! Já si třeba nedovedu představit, že bych měla například tři děti a byla bych samoživitelka. Nevím, jak bych to dělala, protože jsem momentálně musela dát svému synovi vánoční dárek dopředu. Dala jsem mu počítač a je to hrozně finančně náročný. Já doufám, že ty školy nějak spolupracují. U nás ve škole to tak funguje. Kdo neměl prostředky na výuku, tak mu to škola půjčila. Tak já doufám, že to tak funguje všude a přeju všem tu nejlepší paní učitelku, jakou máme my. U nás to opravdu probíhá tak skvěle, že já vlastně musím syna jen připojit a odpojit. Vydržte to! Půjčte děti komukoliv, kdo si je rád vezme, třeba jen na chvilku. Myslím si, že nikdo se v téhle době nemusí stydět, říct si o pomoc. I patnáct minut o samotě vás nabije na dalších pár dní.

Témata: rozhovor Agáta Hanychová