Monika Absolonová se stavila za Gottem (†80): Chybíte nám, Mistře!

Karel Gott a Monika Absolonová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. listopadu 2020 14:13

Karla Gotta si v posledních týdnech připomínáme opravdu často. Ke středečnímu svátku mu nezapomněla popřát kolegyně Monika Absolonová, která přiznala, že navštívila Mistrův hrob na pražských Malvazinkách.

Dnes spatřila světlo světa poslední píseň Karla Gotta (†80), kterou nahrál společně s kapelou Kryštof. Bezpochyby je možné ji považovat také za dárek ke středečnímu svátku, který měli nositelé jména Karel.

V čele s legendárním zpěvákem si na ně vzpomněla Monika Absolonová, která se s Mistrem přátelila. Do nebe mu prostřednictvím instagramového profilu poslala pusu. Prozradila také, že se o Dušičkách vydala na Malvazinky k jeho hrobu.

„V pondělí jsem se za Vámi Kájo stavila s klukama. Všechno tam krásně svítilo… Původně jsem si tam chtěla s Vámi popovídat, ale nebyli jsme tam sami. Tak mi to bylo blbý,“ svěřila se zpěvačka.

Své fanoušky Absolonová vyzvala, aby mysleli i na jiné. „Popřejte prosím i Kájovi Štědrýmu a panu Hálovi a pusťte si pěknou muziku. Chybíte nám všem a moc. Možná v této době ještě víc,“ dodala na sociální síti.

Témata: Monika Absolonová Karel Gott