Marešova Monika slaví narozeniny! Leoš ji přichystal dojemné překvapení!

Leoš Mareš 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

7. března 2018 10:03 | Aktualizováno: 7. března 2018 22:29

Před pár dny jsme vás informovali o sňatku Leoše Mareše a Moniky Marešové, dříve Koblížkové. Dnes má Monika Marešová narozeniny a Leoš jí přichystal krásné překvapení.

Na své sociální sítí dneska Monika zveřejnila fotografii svého manžela, který drží obrovskou kytici růži, no řekněte sami, komu by se to nelíbilo? Leoš tak opět ukázal jak štědrý umí být. Kromě tohoto krásného překvapení jí přichystal ještě jedno. Nešetřil svojí nápaditostí a složil Monice píseň pod názvem Slib. V ní vyznává svou lásku a popisuje, jak se seznámili. Jak sám říká po 35 minutách konverzace věděl, že ona je ta pravá.

Dokázal tím, jak velkou chová k Monice lásku. Koupit dárek umí každý, ale věnovat skutečný dar od srdce umí jen málo kdo. I jejich svatební den si chtěli nechat pouze jeden pro druhého. Jejich svatba se konala tak, aby o ní věděli pouze nejbližší.

Všechny tím naprosto odzbrojili a učinili tak konec všem dohadům, odhadům i sázkám, kdy a kde a zda vůbec bude svatba. Obřad byl oproti očekávání skromný a vzal vítr z plachet všem, kteří se připravovali na velkolepou událost.

Dalo by se o jejich vztahu také říci, že se moderátor se svojí novou manželkou uklidnil. Vypadá to, že po jejím boku je Leoš konečně spokojený a nemusí již trávit čas bujarým stylem života, který vedl dříve. Zdá se, že byl divoký muž zkrocen láskou k ženě a my se necháme překvapit, kam dál se bude jejich vztah posouvat. Monice přejeme hodně štěstí a zdraví k narozeninám.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)