Martin Dejdar to prý myslel dobře: Dočkal se urážek, pomluv a posměšků!

Martin Dejdar 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. listopadu 2020 9:25

Martin Dejdar chtěl podle svých udělat záslužnou věc, konkrétně mělo jít o nový projekt. Jenže ten se tak úplně nesetkal s pochopením. Známý herec to tak raději rovnou zabalil.

Martin Dejdar se v těchto dnech snažil spustit projekt Wish4you, který dával dohromady od jara. „Přemýšlel jsem, jak si vzájemně pomoci. Uspořádal jsem anketu, které se účastnily tisíce lidí. Z té vyplynulo, že o takovou službu zájem mezi vámi je a nemáte problém za to zaplatit. Tak jsem se do toho pustil,“ vysvětlil svou motivaci.

„Právníci, smlouvy, schůzky s osobnostmi, logo, název, web… Půl roku práce a také spousta investic. Nikdy nemohlo jít o žádný podvod, protože to samotné přání vždycky musí nahrát konkrétní osobnost sama! To snad pochopí i primitiv. Navíc přání měla plnit i charitativní cíle. Bohužel, už k tomu nedojde,“ oznámil herec.

„Pod neuvěřitelným tlakem urážek, pomluv, ponižování a zesměšňování nejen mě, ale i dalších osobností do projektu zapojených, jsem se rozhodl projekt ukončit hned na začátku. Ne proto, že je to chyba, nebo že je projekt špatný. Jsem stále přesvědčen, že nápad je to dobrý. Ale v tak nenávistném prostředí nemám sílu nic vytvářet,“ uvedl.

V závěru se Dejdar pustil do Nikol Štíbrové. „Navíc když lidé jako ona a jí podobná stvoření mají tu odvahu mě a ostatní skutečné osobnosti, které desítky let tvrdě pracují, veřejně zostuzovat a urážet, nemá smysl o něco se snažit. Přání končí a já si přeju, aby na sociálních sítích bylo méně nenávisti a zloby,“ dodal.

Témata: Martin Dejdar Nikol Leitgeb (Štíbrová)