Basiková promluvila o strašení kolem covidu: Šokující obsah zpráv, které obdržela!

Bára Basiková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. listopadu 2020 18:11

Bára Basiková se aktivně vyjadřuje k nynější situaci v Česku, čímž si získala řadu fanoušků, ale také nepřátel. Právě obsah zpráv od druhé jmenované skupiny je v některých případech poměrně šokující.

Asi opravdu nikomu neuniklo, že Bára Basiková otevřeně publikuje svoje názory na dění během koronavirové pandemie na svém blogu. Ty se přitom úplně neshodují s postoji většiny odborníků.

Ona ale tvrdí, že většina fanoušků s ní souhlasí. „Devadesát procent lidí mi dalo za pravdu. Dostávala jsem maily, esemesky, dopisy… Na všech sociálních sítích se k tomu vyjadřovali,“ řekla webu prozeny.blesk.cz.

„Lidi mě zastavovali na ulicích i v obchodech a stěžovali si, že s tímhle strašením se nedá žít. Ale samozřejmě se našli i takoví, kteří mě nepochopili nebo mají jiný názor a myslí si, že se bát musíme, že je proč,“ svěřila se zpěvačka.

Basiková ale zároveň nijak nezastírala, že dorazily i odlišné reakce. „Psali mi, ať chcípnu i s celou svojí rodinou. To už mě po těch letech v šoubyznysu opravdu nerozhodí,“ konstatovala.

Témata: Bára Basiková