Televizní noviny vyhlíží jeho návrat! Jak je na tom Martin Pouva?

Martin Pouva

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. listopadu 2020 14:44

Televizní diváci přišli během pouhých pár dní hned o dva oblíbené moderátory zpravodajství na Nově. Martina Pouvu vyřadily blíže nespecifikované zdravotní potíže. Jak to vypadá s jeho návratem na obrazovky?

Televizní noviny se v poslední době ocitly v personální krizi. Petr Suchoň byl kvůli trapasu během rozhovoru se šéfem lékařů Milanem Kubkem stažen z obrazovky, to ale není všechno.

Jak vás stars24.cz informoval, kvůli zdravotním problémům ve vysílání absentuje také Martin Pouva. „Teďka čekám na poslední prohlídku. A pokud mi tam řeknou, že jsem ok, tak snad nejpozději od začátku prosince bych se mohl vrátit,“ uvedl pro web tn.cz.

„Všichni se o mě starají, snažím se nic neřešit a odpočívat. Poslouchám muziku, hodně teď čtu, koukám na zprávy a samozřejmě také fandím Kristině. Vždycky před zprávami a po zprávách spolu mluvíme a jsem nadšený, jak to zvládá,“ řekl na adresu kolegyně.

Z obrazovky zmizel, protože se rozhodl vyslyšet lékaře. „Měl jsem lehké zdravotní problémy, které nesouvisejí s covidem-19. Prošel jsem řadou lékařských vyšetření a naštěstí je vše v pořádku,“ dodal s tím, že mu však doktoři doporučili klidový režim.

Témata: Martin Pouva TV Nova