Denisa Nesvačilová: Karolína ze Slunečné měla nehodu!

Denisa Nesvačilová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. listopadu 2020 10:33 | Aktualizováno: 4. listopadu 2020 17:28

Postava Karolíny ze seriálu Slunečná měla nehodu na kole. V rámci natáčení jí ale "neabsolvovala" herečka Denisa Nesvačilová, nýbrž její kaskadérka.

Postava Karolíny měla v rámci natáčení nehodu na kole. Té se však nezúčastnila sama herečka, z důvodu bezpečnosti za sebe měla zástup. 

"Měla jsem kaskadérku, protože štáb měl strach, abych se náhodou nezranila. Tak za mě zaskočila. Vůbec jsem tu holčinu neviděla, a co vím, tak zrzavá taky nebyla. Měla hnědé vlasy v drdolu, jako já. Tím se to trošku zamaskovalo," řekla serveru Super.cz.

Tvrdí, že by scénu jinak natočila sama. Dokonce si říkala, že je škoda, že to nedělala ona. "Jakmile se to odtočilo, kostymérky mi nastřihly tepláky, trocha krve a jelo se dál. Ve chvíli, kdy přišlo na řadu šití v hospodě, to už jsem měla na stehně nalepenou umělou jizvu," popsala.

Její nástup do seriálu nebyl fanoušky přijat kladně, nyní ale tvrdí, že se u diváků těší oblíbenosti. "Musím říct, že poslední dobou už mi chodí jen milé zprávy a pozitivní reakce, že jsem ten seriál oživila. Karolína je správně praštěná a ty negativní a ošklivé zprávy dost zmizely," podotkla.

Témata: Denisa Nesvačilová