Jiří Kajínek ve videoklipu! Zpěvák Pavel Ryška se pro stars24.cz rozmluvil

Pavel Ryška Rozhovor

Autor: Hrušková, stars24.cz

6. března 2018 16:11

Mezi posluchači a interprety teprve začíná, i tak už jeho nové video obletělo několik tisíc uživatelů internetu. Videoklip s Jiřím Kajínkem a text na náměty jeho života, tím všechny naprosto odzbrojil.

Jiří Kajínek je složitý případ a nestačilo by ani deset rozhovorů k tomu, abychom byli více moudří a ujasnili si, zda je vrah nebo oběť. Nyní se zdá, že bude hrdinou, minimálně v novém videoklipu hudebního skladatele, producenta a zpěváka Pavla Ryšky. „Celá spolupráce vznikla na základě mého plánu dát o sobě vědět. Oslovil jsem tedy p. Kajínka, jestli by se nechtěl tohoto projektu zúčastnit a zahrát si ve videoklipu hlavní roli a ten k mé radosti souhlasil a myslím, že to dopadlo výborně. Výsledek je dnes možné shlédnout na Youtube,“ řekl Ryška na dotaz serveru stars24.cz, jak spolupráce vznikla. 

„Chci, aby se všichni muzikanti dozvěděli, že jim můžu napsat třeba hitovou píseň nebo vyprodukovat singl nebo celé CD nebo třeba natočit videoklip. Proto jsem napsal s textařem Martinem Rousem song Nikdy to nevzdávej a s kluky z raWer Studio a NinetyTwo Production natočil videoklip, který jsem režíroval,“ říká zpěvák.

„Jsem např. ex-člen kultovní skupiny Helmutova stříkačka a na kontě mám třeba hit pro Juliána Záhorovského Nastartuj raketu nebo 4+1=5 pro Terezu Wess nebo hit Štěstí pro Lipo feat. Debbi. A právě tento měsíc vychází CD skupiny Doctor PP, kde mám pár písní,“ upřesnil dotaz redaktorky stars24.cz, zda má za sebou více hitů.

Kajínek však ještě u Pavla Ryšky nekončí. Co bude dál?

„Plánuju tuto píseň zpropagovat, co nejvíce a právě hledám sponzora, který by kompletně zaštítil připravovaný křest tohoto singlu, kde kmotr bude sám Jiří Kajínek!,“ zmínil nabídku i pro server stars24.cz, který ji zvažuje.

Chystáte tedy další tvorbu? „Ano chystám už další píseň a myslím,že se posluchači mají opět na co  těšit!“ dodal Pavel Ryška pro stars24.cz

Témata: Jiří Kajínek Pavel Ryška rozhovor