Ilona Csáková ostře: Prezident o mně říká nesmysly!

Ilona Csáková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. listopadu 2020 14:55

Zdá se, že se Ilona Csáková stále nepřenesla přes slova prezidenta Miloše Zemana na její adresu. Podle zpěvačky totiž řekl nesmysl. Nejspíš ho prý někdo uvedl v omyl.

Ilona Csáková již před časem vyvolala velké kontroverze, když v souvislosti s koronavirovou pandemií psala o scénáři Světové zdravotnické organizace a miliardáře Billa Gatese. Neuniklo to ani hlavě státu.

Miloš Zeman zpěvačku zmínil v jednom ze svých projevů, podle zpěvačky byl ale na omylu. „Co o mně pronesl pan prezident, je nesmysl. Špatně mu byl můj status na Facebooku interpretován. Dodržuji všechna vládní nařízení,“ řekla webu idnes.cz.

„Je tendence nás umlčet, protože je jasné, co my tušíme, a to se stává nežádoucím. Proto ta neustále tvrdší cenzura, což je pro mě regrese, návrat do doby před třiceti lety. V naší zemi to začíná zavánět papalášstvím a lidé se bouří,“ konstatovala.

Podle Csákové by se média měla snažit být pozitivnější. „Kde je osvěta a informovanost? Proč média neapelují na to, jak si posílit imunitu vitamíny a pohybem na čerstvém vzduchu? Bude tady tolik nemocí, kolik bude strachu mezi lidmi,“ dodala.

Témata: Ilona Csáková Miloš Zeman