Roman Vojtek se nakazil koronavirem: Strach o těhotnou manželku!

Roman Vojtek (herec) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. listopadu 2020 11:23

Koronavirová nákaza se nevyhýbá ani slavným osobnostem, nejnovější "obětí" je Roman Vojtek. Sympatický herec a jeho manželka Petra přitom právě čekají miminko.

Roman Vojtek v neděli oznámil špatnou zprávu. „Máme ho i my. Jo, chytli jsme taky koviďáka. A to hned všichni tři. Já i děti. Jedem v karanténě několikátý den,“ uvedl na svém instagramovém profilu.

Fanoušci se vzhledem k okolnostem pochopitelně začali strachovat o jeho manželku. „Peťka je naštěstí, pár dní před porodem v pořádku. Zatím. Čekají ji další testy. Nebydlí teď s námi. Je jinde a nám se moc stýská,“ prozradil.

„Já to čapnul od dětí, které, jak jsme zjistili, se bohužel nakazily díky nezodpovědnosti a laxnímu přístupu. Máme nouzový stav, všichni víme, co to znamená a obnáší, ale jsou lidé, kteří se dál scházejí, i když jim není třeba nejlépe, chodí na návštěvy k dalším rodinám, kamarádkám a absolutně nedomýšlejí následky svého chování,“ konstatoval herec.

Vojtek podle svých slov nechce moralizovat a poučovat, protože všichni mají právo na názor. Maminka jeho ženy však pracuje v nemocnici, a tak disponuje informacemi o závažnosti problému. „Nebojím se, vše zvládnem, ani vy se nebojte, děti jsou na tom dobře a já to koupil taky v lehčí formě,“ dodal na závěr.

Témata: Roman Vojtek