Daniel Hůlka se pochlubil malou Barborkou!

Daniel Hůlka s Barborou a jejich malou Rozárkou 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

6. března 2018 16:28

Minulý týden jsme vás informovali, že se zpěvák Daniel Hůlka stal otcem. Tuto neděli byla jeho partnerka Barbora spolu s dcerkou Rozárkou propuštěna z porodnice, a tak si je hrdý tatínek odvezl domů. Nyní mají za sebou první společné noci jako kompletní rodina.

Zpěvák je nadšený, přiznal deníku Aha, že mu role otce dala do života úplně nový rozměr, a že se na úlohu otce moc těší. Radostná zpráva přišla v pravou chvíli. Zpěvák totiž poslední dobou neprožíval úplně klidné období.

Jak jsme vás již informovali, jde o problémy v muzikálu Robinson. Tam se nepohodli s režisérem Jiřím Adamcem, který byl po sporu nucen odejít z projektu. Manželka režiséra Jana Adamcová se k celému případu také vyjadřovala a to dost silnými slovy na účet Daniela Hůlky. Narození Rozárky tedy přišlo v pravý čas a zpěvákovi dodalo sílu, kterou ztrácel právě v tomto sporu.

Hůlka se taky v holčičce začíná vidět. „Komu je podobná? No přece mně! Ty oči, nos, tváře, to jsem jasně já! A má i toho černého kačera na hlavičce, jako jsem měl také já,“ uvedl zpěvák nadšeně.

Až čas uvidí, zda je mu dcera Rozárka podobná nejen vzhledem, ale i jeho talentem. Necháme se tedy překvapit, jestli půjde jeho holčička ve stopách svého otce a stane se také úspěšnou zpěvačkou.

V rozhovoru pro Blesk dále zpěvák popsal, jak to teď s rodinou plánuje. Zatím zůstanou bydlet v Praze, která je pro všechny pohodlná a během půl roku by se mohli všichni přestěhovat do nového domu v Jevanech. Dále prozradil, že plánuje se svojí partnerkou další potomky.

Už se moc těší až bude moci ukázat Rozárce své oblíbené pohádky a taky uvedl, že pro něj bude rodina vždy na prvním místě. Ukončení jeho kariéry se však obávat nemusíme. Daniel Hůlka miluje svojí práci a skloubí úlohu otce i profesi zpěváka dohromady. Čerstvým rodičům přejeme mnoho štěstí.

Témata: Daniel Hůlka