Šokující! Dcera Oldřicha Víznera a Venduly Křížové seděla v autobusu smrti, který havaroval u Horoměřic!

Vendula Křížová 2

Autor: Hrušková, stars24.cz

6. března 2018 11:41

Nedávno jsme vás informovali o rozchodu Oldřicha Víznera a Venduly Křížové. Nyní přichází další šokující zpráva. Jejich dcera málem seděla v autobuse, který havaroval a vyžádal si tři oběti.

„V Horoměřicích, kde bydlím, se stala velká dopravní nehoda. Přitom je to vesnice, kde se všichni známe z místních obchodů i hospůdek,“uvedla v rozhovoru pro Aha herečka.

Vendula Křížová měla strach o svojí dceru, která v tu dobu jezdí do školy domů. Zmocnil se jí nepopsatelný strach a bezmoc. „Když jsme zjistili, co se stalo, nikdo nevěděl, kdo v tom vybouraném autobusu je. Byl to hrozný zmatek, na místo přijelo přes čtyřicet záchranek, protože byla mlha a vrtulníky nemohly vzlétnout,“popsala Křížová situaci, která nastala po nehodě.

Každý rodič ví, jak se v tu chvíli musela cítit. Herečka posléze uvedla, že se nemohla dceři nějakou dobu vůbec dovolat. Strach se tím ještě prohloubil a začala myslela na nejhorší. „Pak jsem se nemohla hodinu a půl dovolat dceři. Zrovna v tu dobu totiž jezdí ze školy domů.“

Herečka má s hercem Oldřichem Víznerem celkem tři děti kromě dcery Anežky, kterou v tu chvíli pohřešovala, mají ještě dva syny Alberta a Ferdinanda. „Uklidnila jsem se, až když jsem zjistila, že je holka v pořádku. Naštěstí jela pozdějším spojem,“ dodala ještě. Vendula se tedy nakonec dceři dovolala a vše dopadlo dobře pro ně. Bohužel také sdělila, že se všichni na vesnici potkávají a znají, tudíž znala i oběti nehody.

Témata: Vendula Křížová Nehody autobusů