Vendula Pizingerová si užívá rodinnou idylu: Cítí neskutečný klid!

Synové Venduly Pizingerové. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. října 2020 13:30

Vendula Pizingerová je momentálně štěstím bez sebe, protože se před pár týdny stala maminkou malého Josefa. Toho si evidentně užívá celá rodina včetně jejího staršího syna.

Rodina Venduly Pizingerové se v říjnu rozrostla o dalšího člena, malého Josefa, který je jejím prvním společným potomkem se současným manželem. Přesto na chlapečka doma čekal starší brácha, který už se s ním seznámil.

Hrdá maminka se na instagramu pochlubila fotkou, kde Jakub, kterého má se zesnulým skladatelem Karlem Svobodou, drží brášku v náručí. „Bráchové. Malej zatím neodporuje, ten se hlavně chce chovat,“ svěřila se.

To dala jasně najevo dalším snímkem, na němž chlapce chová tatínek. „I když je u nás doma teď občas slyšet dětský pláč, tak cítím neskutečný klid… Nemám pocit, že kamkoliv musím,“ uvedla.

„Vše objímá klid a svoboda… Dny pomalu letí v souběhu věcí, které se dějí venku… Vše, o čem sním, je láska, i když vím, že je prchavá. Slibuju, že nebude hledět na to, co a jak by mělo být správně! Protože to stejně nikdo neví,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová