Kamarádka Šafářové vyděsila fanoušky fotkou: Nepříjemné následky pádu z kola!

Andrea Sestini Hlaváčková po pádu z kola. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. října 2020 12:44

Děsivou fotografii zveřejnila na svém instagramovém profilu někdejší úspěšná tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. Zkouška jiné sportovní disciplíny totiž v jejím případě nedopadla vůbec dobře.

Velká kamarádka Lucie Šafářové a její někdejší spoluhráčka Andrea Sestini Hlaváčková se stala maminkou ještě o několik měsíců dříve než ona. Na mateřské už si umí udělat čas i na sportování, naposledy to ale nedopadlo dobře. „Tak jsem si to moje první velký kolo pořádně pokřtila,“ svěřila se fanouškům.

Na instagramovém profilu zveřejnila fotku po ošklivém pádu. „Nebojte a nelitujte mě, prosím, už je to pryč. Vysekala jsem se v neděli na lesní cestě, prostě se to šprajclo a já letěla doslova na čumák. Naštěstí jsem nevezla Bibi!“ oddechla si.

Hlaváčková musela pochopitelně vyhledat lékařskou pomoc. „Jela jsem rovnou do nemocnice, kde mi zuby vrátili na místo, zafixovali a taky zašili ret a ošetřili rány. Teď už se jen hojím a pod rouškou to vlastně ani není vidět,“ uvedla.

„Musím říct, že jsem byla den nebo dva taková dost roztřesená, ale teď už se to hojí, já se naučila kousat jen zadníma zubama a včera jsem sežrala dokonce i pytlík chipsů, takže dietka, jak říkal pan doktor, zase nebude. No každopádně jsem kočka, to jsem si nemohla nechat pro sebe. Cyklistům zdar,“ dodala Hlaváčková.

Témata: Andrea Hlaváčková