Nečekaný zvrat? Nové informace o stavu Petra Novotného!

Petr Novotný

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. března 2018 10:25

Bavič Petr Novotný, jehož zdravotní stav se v posledních dnech nelepší, opustil nemocnici. Podle lékařů se totiž prakticky nic jiného dělat nedá.

Novotnému začaly před několika týdny kolabovat ledviny a další orgány. Okamžitě byl převezen do nemocnice, kde ho lékaři museli uvést do umělého spánku.

V něm podle serveru Blesk strávil tři dny, po 60 hodinách byl napojen na umělou ventilaci. Pro Novotného a jeho rodinu přitom nejde o první takovou událost. V roce 2013 ho postihla vážná mrtvice, ze které se vzpamatovával dlouhé roky.

Na přelomu roku 2016 a 2017 už jeden kolaps ledvin zažil a v průběhu roku se objevily další komplikace. Novotného postihl například infarkt, objevily se problémy s močovým ústrojím a dýcháním a hlasem. 

Podle posledních informací měl nyní Novotný podstoupit operaci prostaty. Doktoři mu však oznámili smutnou zprávu, že v jeho stavu, operace není možná. A ačkoliv se ještě včera spekulovalo o tom, že v nemocnici ještě nějakou dobu stráví, dnes je vše jinak.

"Ano, tatínka nám pustili, jsme moc rádi, že ho máme doma,“ potvrdil Blesku syn Pavel Novotný. Dodal, že bude muset dojíždět dvakrát týdně do nemocnice na kontroly. Nic víc se teď prý dělat nedá.

Témata: Petr Novotný