Youtuber Kovy má covid: Prozradil to v nečekanou chvíli!

Kovy (youtuber) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. října 2020 10:15

Youtuber Karel Kovář alias Kovy se zařadil mezi slavné Čechy, kterým se nevyhnula nákaza koronavirem. Účastník poslední řady taneční soutěže StarDance to prozradil v poměrně nečekanou chvíli.

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani známým osobnostem, včera ji kupříkladu přiznala zpěvačka Monika Bagárová. Někteří si to ale raději alespoň na nějaký čas nechávají sami pro sebe.

Takový je případ Karla Kováře, který je znám jako youtuber s přezdívkou Kovy. V těchto dnech byl hostem pořadu Události, komentáře, ve studiu ale chyběl. Vysvětlil to v odpovědi na otázku, zda by přijal pozvání na večírek v cizím bytě.

V ní totiž jen tak mimoděk potvrdil, že u něj testy prokázaly nákazu koronavirem. „Já bych nepřišel, protože jsem pozitivní. Ale nepřišel bych, ani kdybych nebyl, protože to považuji za velmi nezodpovědné,“ nechal se slyšet.

Ze zdravotních důvodů musel přehodnotit i pracovní plány. „Původně to mělo být někde na schodech Rudolfina, ale karanténa rozhodla jinak. Tak aspoň z pohodlí domova a knížkou v ruce,“ napsal na instagramu k fotkám, na kterých propaguje oblečení.

Témata: Kovy (youtuber)