Dominika Gottová v šoku: Je to nehoráznost, říká narovinu!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. října 2020 8:41

Ani radost z vyznamenání pro Karla Gotta nedostala všechny členy jeho rodiny na jednu loď, přišel naopak další spor. Dominika Gottová považuje vyjádření druhé strany za nehorázné. O co jde?

Vztahy Dominiky Gottové se zbytkem rodiny jsou i po jejím návratu do Česka nadále napjaté. I když všechny jistě spojuje radostný pocit z toho, že Karlu Gottovi (†80) bylo uděleno nejvyšší státní vyznamenání, zároveň kolem toho vypukl další spor.

Obě strany se totiž různě vyjadřují k tomu, zdali legendární zpěvák podporoval současného prezidenta Miloše Zemana, či nikoliv. Nestarší dcera tvrdí, že ano, ačkoliv to on sám veřejně nepřiznal.

Samotná vdova Ivana Gottová nijak nereagovala, ozvala se však rodinná mluvčí Aneta Stolzová. Podle jejích slov se Mistr své dceři nikdy nesvěřoval s tím, koho volil. Toto tvrzení Dominiku pořádně naštvalo.

„Jak může dotyčná paní vědět, o čem všem se mnou můj otec mluvil? Považuji za nehorázné, aby nadále dotyčná osoba komentovala můj vztah s otcem, o kterém nic neví,“ kontrovala podle webu idnes.cz.

Témata: Dominika Gottová Aneta Stolzová Karel Gott