Monika Bagárová má covid-19! S příznaky se potýká i malá dcera!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2020 10:40

Koronavirová infekce se bohužel nevyhýbá ani známým osobnostem, nově ji testy potvrdily u Moniky Bagárové. Zpěvačka se obává především o svou dceru, maminkou se stala teprve před pár měsíci.

Monika Bagárová sice fanouškům na úvod čtvrtečního příspěvku popřála krásné ráno, to její ale tak příjemné není. „Tak bohužel i já jsem pozitivní na Covid-19. Nemám žádný těžký průběh a díky bohu Ruminka sem tam jen zakašle, jinak se směje a je stále veselá,“ uvedla na instagramu.

„Byla jsem první dny šíleně unavená a bolela mě hlava, myslela jsem si, že to patří k tomu, že v noci x krát vstávám k Rumince, a tak je to tělo unavený a prostě si potřebuje odpočinout. Dnes už necítím chuť ani čich,“ přiznala.

Sympatická zpěvačka je nyní pochopitelně doma v karanténě. „Je nám smutno po tatínkovi, který je na tom stejně, ale bez příznaků. Věřím, že to vše zvládneme a bude nám všem zase fajn,“ dodala Bagárová.

Zpěvaččin partner Makhmud Muradov přiznal nákazu koronavirem již o několik hodin dříve. Byl kvůli tomu zrušen zápas, který se měl konat již tuto sobotu.

Témata: Monika Bagárová