Karel Gott (†80) se mu zjevil ve snu: Až pak padlo definitivní rozhodnutí!

Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2020 14:55

Na Karla Gotta se má ještě vzpomínat ve filmu či na koncertech, momentálně ale všechno překazil koronavirus. Plány kvůli tomu chtěl přehodnotit i kapelník legendárního zpěváka. Nakonec si to ale rozmyslel.

Mezi chystanými projekty na počest Karla Gotta (†80) jsou i nadále dva koncerty, které se měly původně konat v pražské O2 aréně v prosinci letošního roku. Z dobře známých důvodů však byly odloženy na červen 2021. Pro některé účastníky to však nebyla dobrá zpráva.

„Když se rozhodlo, že se koncerty překládají, řekl jsem si: Teď bys měl skončit! V tvých letech čekat na to, co bude za rok? Navíc to bude znovu strašně moc práce a možná nedáš dohromady ani kapelu,“ svěřil se dle webu blesk.cz kapelník Pavel Větrovec.

I když tedy teoreticky zvažoval svou neúčast, nakonec se vystoupení hodlá zúčastnit. Pomohlo k tomu setkání s Gottem, který je přitom již rok po smrti. Prý za ním ale přišel ve snu a přemluvil ho.

„Po těch bezmála čtyřiceti letech jsem se rozhodl, že se nechci zříkat své pravděpodobné závěrečné tečky,“ dodal Větrovec, které čeká velká výzva.

Témata: Karel Gott