Vendula Pizingerová: Takhle to u ní vypadalo v šestinedělí! + FOTO

Vendula Pizingerová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. října 2020 13:14 | Aktualizováno: 28. října 2020 22:08

Pyšná maminka Vendula Pizingerová (48) zásobuje své fanoušky hromadou rodinných fotek. Na nich je nejen ona, ale i její manžel Josef a synové Jakub (15) a nedávno narozený Josef. A jak to vypadá, i po šestinedělí je u Pizingerů rodinná pohoda!

Malý Josef Pizinger se narodil letos v říjnu. Maminka Vendula si naplno užila šestinedělí, rozhodně to ale neznamená, že by byla se svým mladším synem zalezlá někde doma. I ve svém věku byl totiž nejmladší člen rodiny v posledních dnech doslova na roztrhání.

Díky tomu si mohl pravnuka užít i jeho děda Josef Pizinger, tatínek Vendulina manžela Josefa. Ano, správně – tohle jméno se u Pizingerů dědí a tak Vendula mohla pořídit dojemnou třígenereční fotografii tří Josefů – pradědy, otce a syna.

Mladšího sourozence si naplno užívá i Vendulin starší syn Jakub, jehož otcem je zesnulý skladatel Karel Svoboda. „Bráchové. Malej zatím neodporuje, ten se hlavně chce chovat,“ okomentovala šťastná maminka na instagramu fotku svých potomků, na které starší Jakub chová malého Josefa.

Témata: Vendula Pizingerová