Ilona Csáková posílá vzkaz „sluhům zla“! Lidem to připadá přitažené za vlasy

Ilona Csáková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2020 10:42

Ilona Csáková se nedávno nechvalně připomněla příspěvkem o scénáři WHO a Billa Gatese v souvislosti s covidem-19. Nemoc hraje roli i v jejím nejnovějším výstupu. O co jde tentokrát?

Ilona Csáková se v posledních týdnech ráda vyjadřuje k věcem veřejným, a to nejen těm u nás v Česku, ale i u východních sousedů na Slovensku. „Na Slovensku začal fašismus,“ píše se v příspěvku, který sdílela na facebooku.

„Z důvodu odmítnutí podrobit se testu covid-19 lékaři a personál porodnice zavřeli rodičku na osobním pokoji s tím, že bez podrobení se testu jí po porodu okamžitě dítě odejmou a izolují ho na pro ni neznámém místě,“ je v textu vysvětlen problém.

Známá zpěvačka to nenechala bez reakce. „Tohle musí skončit! Jsme lidé a máme svá práva! Slyšíte! Vy, sluhové zla!“ napsala na sociální síti. Fanoušci se ale Csákové snažili naznačit, že může jít o hoax, nebo ji přesvědčit, že na takovém postupu není nic špatného.

„Tak tohle je přitažené za vlasy, a to doslova. Je logické, že když matka nechce absolvovat test, musí být v izolaci, aby nenakazila ostatní. Je to jako s jinými infekčními nemocemi. Nelíbilo by se mi, kdyby moje mimčo mělo hned něco chytit kvůli jedné ovci,“ napsala jí jedna z fanynek.

Témata: Ilona Csáková