Pavel Trávníček: Překvapivá slova o čekání na státní vyznamenání!

Pavel Trávníček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2020 9:23

Pavel Trávníček má být již zítra vyznamenán prezidentem Milošem Zemanem, fyzicky ale medaili do rukou nedostane, protože ceremonie byla odložena. Co tomu slavný herec říká?

Pavel Trávníček včera oslavil kulaté 70. narozeniny. Vzhledem k současně platným opatřením proti šíření koronaviru přišel o možnost uspořádat velkou oslavu a také o slávu na Pražském hradě. Už před měsícem totiž prezident Miloš Zeman v odpovědi na dotaz posluchačky naznačil, jakým způsobem herci k jubileu pogratuluje.

„Kdybych teď řekl, co správně nemám říkat, protože vyznamenaní k 28. říjnu mají být zveřejněni až k 28. říjnu, tak jsem Vám nic neřekl, milý pane redaktore. Ale Vy jste celkem inteligentní, takže byste si to určitě domyslel,“ řekl tehdy Frekvenci 1.

Minulý týden však bylo oznámeno, že k udělení vyznamenání dojde jenom formálně. Tradiční ceremonie na Hradě se však konat nebude a k fyzickému předání medailí dojde až v příštím roce.

Co tomu říká Trávníček? „Ne, alespoň to bude napínavé, a tím pádem zajímavější. Nevím, jestli vydržím do příštího roku,“ svěřil se webu blesk.cz.

Témata: Pavel Trávníček