Jitka Čvančarová terčem výhrůžek a urážek? Tohle musí skončit!

Jitka Čvančarová se zúčastní sedmé řady show Tvoje tvář má známý hlas. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 13:31 | Aktualizováno: 27. října 2020 22:00

Jitka Čvančarová si nejspíš nemyslela, že se bude v souvislosti s jejím vystoupením v pořadu Tvoje tvář má známý hlas mluvit o výhrůžkách a urážkách. Herečka naštěstí našla zastání přímo u televize.

Show Tvoje tvář má známý hlas už má za sebou další epizodu, v minulém týdnu ale ještě doznívalo dění kolem předchozího vystoupení Jitky Čvančarové. Ta se nakonec dočkala zastání přímo ze strany televizní produkce.

„Jitka Čvančarová stejně jako všichni ostatní účinkující dostávají od tvůrců ‚Tváře‘ podklady. Pokud tedy má kdokoli potřebu se vyjadřovat k textu písně Cardi B, musí se obrátit na tvůrce pořadu,“ uvedl štáb na instagramu.

Nova se pokusila vysvětlit, že tzv. „n-word“ se v určitém žánru používá a zaznívá dokonce z úst afroamerických umělců k označení příslušného etnika. „Je sice vulgární, nikoli však urážlivé,“ konstatují tvůrci, kterým se nelíbí, co se kolem herečky strhlo.

„Nejsme zpravodajství ani publicistika. Jsme zábavný pořad. I přesto reflektujeme, že se doba mění a s ní i náhled na to, co naše civilizace považuje za přijatelné. Budeme to respektovat. Co ale respektovat nikdy nebudeme, jsou výhrůžky a urážky Jitky Čvančarové ani ostatních našich účinkujících,“ dodala produkce.

Témata: Jitka Čvančarová