Eva Burešová má covid za sebou: Poslední slova z karantény!

Eva Burešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 12:50

Eva Burešová strávila předchozí dny v karanténě poté, co u ní testy prokázaly nákazu koronavirem. Dnes už opět může mezi lidi. Co vzkázala lidem v neděli ještě z domácí izolace?

Mezi slavné české osobnosti, které se nakazily koronavirem, patří také Eva Burešová, která mohla svým způsobem popisování průběhu onemocnění covid-19 navodit dojem, že jej zlehčuje. Později uvedla na pravou míru, že to tak rozhodně nemyslela.

V neděli fanoušky informovala, že má poslední den karantény. „Od zítřejšího dne už můžu normálně fungovat, takže se zde budeme potkávat častěji. Mám pro vás spoustu novinek a věcí, které jsem zde během tohoto neplánovaného volna nezvládla postovat,“ uvedla.

Příznivcům následně poděkovala za podporu, které se jí celých deset dní dostávalo. „Děkujeme za zprávy, komentáře, dopisy. Děkuji všem mým přátelům a kolegům, že si vzpomněli a zavolali nebo napsali,“ pokračovala.

„Děkujeme všem, co nám udržovali pozitivní náladu, protože zůstat pozitivní v hlavě je to nejtěžší, ale sakra důležité v každé době, v této o něco více. Buďte zdraví, chraňte sebe i své blízké a dál rozdávejte lásku a úsměv,“ vzkázala Burešová.

Témata: Eva Burešová