Eva Decastelo otevřeně: Tenhle špek jsem si poctivě vyžrala!

Eva Decastelo se dala na otužování 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. října 2020 10:32

V době koronaviru spousta lidí hledá způsob, jak si utužit zdraví. Jedním z oblíbených způsobů začíná být i otužování. I proto se do vod Vltavy v Praze i teď na podzim ponořilo hned několik známých tváří!

Moderátorka Eva Decastelo se toho rozhodně nebojí! Stejně jako někteří její kolegové se dala na otužování. Na konci týdne, kdy teploty vzduchu i vody ještě pohybovaly vysoko nad 10 stupni, se vrhla v Praze do Vltavy.

„Tak jsem si zase dnes byla zaplavat ve Vltavě. Teplota vody krásných 13,9 °C,“ pochlubila se Eva. Do všeho ji navezla její kamarádka a kolegyně Barbora Mottlová. Dámy si s sebou vzali nejen fotografa Marka Sodomu, ale i další známou tvář! „Dokonce ukecali i Milana Peroutku, že tam vlezl. A vřele to doporučuji i vám. Otužování podporuje imunitu a je to zdarma,“ radí všem Decastelo.

Fanouškům se pak pochlubila fotkou v plavkách. „Z dnešního koupání. Chvilku jsem váhala, jestli sem tu fotku dát jen tak bez retuše i s tím špíčkem. Ale pak jsem si řekla - proč sakra ne,“ směje se Decastelo, která i ve dvaačtyřiceti vypadá skvěle.

To, že její tělo není dokonalé, prostě bere s humorem. „Špek jsem si poctivě vyžrala, tak se za něj nesmím stydět a pokud ho tam nechci, tak prostě musím víc cvičit a méně žrát. Zatím tedy bude chodit plavat se mnou. Ať si mrzne taky!“ dodává Eva na sociálních sítích, která svou fotografii doplnila hastagy jako #spekyprovsechny #tlustybudouhubenyalehubenybudoustudeny nebo #mojetelomujproblem.

Její kolegové a kamarádi ji za její odvahu obdivují. „Hustá!“ obdivuje Evu modelka Andrea Verešová. „Evi, jsi boží!“ jásá někdejší Misska a moderátorka Lucie Křížková. „Sluší ti to!“ reaguje na Evin „špek“ zpěvák Václav Noid Bárta.

Témata: Eva Decastelo Barbora Mottlová Milan Peroutka (zpěvák)