Zdeněk Pohlreich šokoval fanoušky: Prodává nenáviděné jídlo?!

Zdeněk Pohlreich 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 10:49 | Aktualizováno: 28. října 2020 22:08

Fanoušci Zdeňka Pohlreich z dob jeho pořadu, v němž objížděl hospody po celé zemi, dobře vědí, která jídla nemá zrovna v oblibě. Proto muselo mnoho z nich šokovat, když se jedno z nich objevilo v jídelním lístku jeho podniku.

Také Zdeněk Pohlreich pochopitelně tratí na současné situaci, kdy vláda v rámci opatření proti šíření koronaviru stejně jako na jaře nechala uzavřít restaurace. Slavný kuchař tak přišel o většinu svých příjmů.

Restauratér už ani nemá tolik práce v televizi, kde ho proslavil především pořad Ano, šéfe. V něm dával mimo jiné hlasitě najevo averzi k tradičnímu jídlu v jídelních lístcích českých hospod, a to smaženému sýru.

Ve chvíli, kdy Zdeněk Pohlreich zavede smaženej sýr(i když hermelín) s tatarkou.... víte, že ten průser je fakt velkej. pic.twitter.com/QhLsKfV3H5

— Jan Povysil (@JanPovysil) October 25, 2020

Teď ale lidé na sociálních sítích upozorňují na to, že časy se mění. V nabídce Pohlreichova Café Imperial pro tento týden totiž nechybí smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarkou.

Proslavený podnik jídla nabízí rozvozem, což je další věc, které Pohlreich nijak zvlášť nefandí. V nynější složité době na to však musel kývnout i on, protože jinak by neprodal ani jedno jediné jídlo.

Témata: Zdeněk Pohlreich