Lesní školka i nevěra? Drsné přiznání herečky Terezy Bebarové!

Tereza Bebarová

Autor: Hrušková, stars24.cz

6. března 2018 8:33 | Aktualizováno: 6. března 2018 15:51

Herečka Tereza Bebarová žije alternativním životem. Její dcerka chodí do lesní školky, celá rodina nejí maso a má od mládí jednoho partnera. Nikdy však není vše tak, jak to vypadá.

Hvězda seriálu Ulice prozradila, jak to u nich v domácnosti chodí, jaké mají návyky a jak to dělá, že je stále tak štíhlá. Spoustu věcí bychom do herečky vůbec neřekli.

S partnerem jsou spolu sedmnácti let. Byl to její první partner a žijí spolu do teď. Ne vždy je ale nebe bez mráčků a Tereza prozradila, jakého strašáka mají partneři ve skříni. „Ano, byl to úplně můj první chlapec a já jeho úplně první dívka. Ale všechny romantické duše, které tohle přiznání dojalo, musím trochu zklamat. Když to řeknu trochu nadneseně, nevinnost nás neuchránila od cesty života, která je plná proradností, “ řekla v rozhovoru pro deník Blesk.

Na otázku, zda se opravdu partneři nechaly svést nevěrou odpověděla, že skutečně ano. Byl to prý důsledek toho, že jim celý život všichni říkali, že musí zkusit i jiné partery jinak to nevydrží. Na tento popud pak partneři skutečně podlehli a chvíli to vypadalo, že se rozejdou. Nakonec však oba chtěli byt spolu a udělali všechno proto, aby to tak dopadlo a nyní jsou opět šťastní.

V rozhovoru herečka dále uvedla, že nejí maso, protože má ráda zvířata, tudíž bylo pro ní toto rozhodnutí velmi jednoduché. Její domácnost také funguje vetšinou na bázi alternativních prostředků. Například nepoužívá chemii a vše nahrazuje přírodními variantami.

Zmínila také lesní školku, kam dává svojí dcerku. Je to prý skvělá alternativa normálních mateřských školek, kdy jsou děti, kromě odpočinku neustále venku. Chodí na různé exkurze a hrají si v lesním prostředí. Za to jakou má postavu prý vděčí také lesní školce, kam svojí holčičku vodí každý den 6 km tam a 6 km zpátky domů. Herečka zkrátka žije zajímavým způsobem života.

Témata: Tereza Bebarová