Prachařová má nový vztah? Teď promluvila

Mari Prachařová 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

5. března 2018 19:39

Mariana Prachařová se na akci, znovuotevření prodejny Nike, objevila po boku pohledného mladíka. Hned se tedy začalo šuškat o novém vztahu zpěvačky.

Mariana většinou chodí na společenské akce v doprovodu své maminky Dany Batulkové, a proto všechny tolik překvapilo, že tentokrát udělala výjimku a po jejím boku se objevil její hudební partner Matěj Kolak.

Mariana se však později svěřila extra.cz s tím, že je prozatím stále nezadaná. „Matej je můj kolega z hudebního labelu Mad Baker Music, který nás oba zastupuje, nikoli nový partner. Měl s námi jít i náš další kolega a kamarád Honza Nedvěd, ale bohužel se zdržel u natáčení svého nového songu, takže jsme nakonec vyrazili jen ve třech– byl tam s námi i Milan Peroutka–a hned si všichni mysleli, že je to můj nový přítel,“ uvedla na pravou míru zpěvačka Prachařová.

Jak dále uvedla na nový vztah teď nemá čas. Nyní se věnuje plně své kariéře. Kromě toho, je Mariana stále studentkou. Má toho v současné době až nad hlavu a na partnera by zkrátka čas už nezbyl. „Chtěla bych se tomu věnovat naplno, ale mám i jiné povinnosti –například právě dodělat školu,“ dodala dcera Dany Batulkové.

Témata: Mari Prachařová