Jitka Čvančarová obviněna z rasismu? Lidé se nestačí divit!

Jitka Čvančarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. října 2020 15:31

Vystoupení Jitky Čvančarové v show Tvoje tvář má známý hlas je předmětem kontroverzní kvůli jednomu slovíčku, které zaznělo. Někteří lidé se nestačí divit tomu, že byla obviněna z rasismu.

Jitka Čvančarová se kvůli účasti v show Tvoje tvář má známý hlas dostala do problémů. Byla totiž obviněna z rasismu, když přesně citovala text písně rapperky Cardi B včetně hanlivého slovíčka na „N“, kterým jsou bohužel označováni Afroameričani.

„Ano, máte pravdu. Zpívala jsem píseň s textem tak, jak je v originále od raperky Cardi B. Tak, jak jsem to dostala za úkol. Jsem ten poslední člověk na světě, který by se někoho chtěl dotknout. Tedy ano, v textu to je, ale měla jsem to vypustit! Mrzí mě to, omlouvám se,“ uvedla na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený jitka cvancarova (@jitkacvancar_official), Říj 21, 2020 v 7:51 PDT

Fanoušci samozřejmě ocenili, že se oblíbená herečka a zpěvačka omluvila. Některé lidi ale šokovalo, že byla vůbec z rasismu obviněna, a to vzhledem k její charitativní činnosti na africkém kontinentu.

„Bože! Teď mi kolega ukazuje, že Jitku kvůli písni v Tváři někdo obvinil z rasismu. Kdyby kritici pomáhali v Africe jen z desetiny toho, co dělá Jitu, tak UNICEF nemá co řešit,“ stojí ve vyjádření podpory.

Témata: Jitka Čvančarová