Olga Lounová prodělala koronavirus: Teď míří do první linie!

Olga Lounová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. října 2020 13:59

Olga Lounová překvapila fanoušky přiznáním, že prodělala koronavirus. Sama o tom podle svých slov ani nevěděla, což ale neznamená, že nemoc zlehčuje. Naopak chce pomáhat.

Koronavirová infekce se nevyhýbá ani známým osobnostem. Zatímco některé celebrity skončily dokonce v nemocnici, šťastlivci u sebe projevy nemoci covid-19 ani pořádně nezpozorovali.

Takový je podle všeho případ Olgy Lounové, která se o tom, že byla na přítomnost koronaviru pozitivní, dozvěděla až zpětně díky testům. Ty musela podstoupit kvůli pracovním povinnostem.

„Ani si neuvědomuju, že jsem to měla. Pokud to byl covid, tak mi asi 4 dny před testováním bylo velmi špatně od žaludku. Měla jsem v nose velmi intenzivní vůni podobající se spálené levanduli, k tomu se ještě přidala mírná bolest hlavy. To celé trvalo půlden,“ řekla dle webu super.cz v pořadu Benešovský impuls. 

Lounová se nyní rozhodla být nápomocna zdravotníkům. „Vzhledem k tomu, že už jsem covid prodělala, tak jsem se přihlásila s nabídkou pomoci v případě potřeby i na covidové oddělení,“ dodala Lounová.

Témata: Olga Lounová