Olga Menzelová promluvila: Neuměla jsem si představit, jak moc to bude bolet!

Olga Menzelová vzpomíná na svého zesnulého manžela Jiřího 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. října 2020 12:20

I když už od smrti Jiřího Menzela téměř dva měsíce, jeho manželka Olga stále truchlí. Na sociálních sítích zavzpomínala na dobu, kdy byl režisér propuštěn z nemocnice. Zároveň přiznala, že si ani neuměla představit, jak moc ji bude jeho odchod bolet!

Režisér Jiří Menzel měl před smrtí vážné zdravotní problémy. V listopadu 2017 musel dokonce podstoupit náročnou operaci, která trvala několik hodin. I když se jeho stav o něco zlepšil a dokonce mohl být propuštěn z nemocnice do domácího léčení, nikdy už se plně nezotavil. Zemřel dne 5. září 2020 ve věku 82 let.

Teď jeho manželka Olga Menzelová na sociálních sítích zavzpomínala na fakt, že byl filmař přesně před dvěma lety propuštěn do domácí péče. „Večeře v 10 lidech na uvítanou. Zase spolu u jednoho stolu. Připíjíme na zdraví,“ radovala se Menzelová v roce 2018. Tehdy ke svému statusu zveřejnila společnou fotografii.

Dnes už je situace u Menzelů úplně jiná. Přesto Olga na svého zesnulého muže ani na chvíli nezapomněla. „2 roky. Tak moc se mi stýská.... neuměla jsem si představit, jak moc to bude bolet. Ale vzpomínky nám už nikdo nevezme!“ uvádí vdova, která ke svým slovům přidala i píseň z legendárního snímku Casablanca, který měli s manželem velice rádi.

Témata: Olga Menzelová Jiří Menzel