Další rána! Petra Janů musí do nemocnice na náročnou operaci!

Petra Janů

Autor: Hrušková, stars24.cz

5. března 2018 11:11

Nedávno jsme vás informovali o kauze mezi zpěvačkou Petrou Janů a její bývalou manažerkou Michaelou Kocourkovou, která požaduje od zpěvačky peníze za fotografie. Na zpěvačku je toho poslední dobou moc a nyní přišla další rána.

Zpěvačku začal zlobit žlučník a musí ven. Jako příčinu onemocnění vidí Janů stresy, které se jí v poslední době odehrály, jak sama sdělila deníku Aha. Nemůže si svůj stav jinak vysvětlit, roky se totiž Petra Janů soustředí na zdravý životní styl.„Roky nepiju alkohol, jím pouze bílé maso, zeleninu a ovoce, jinak si to nedokážu vysvětlit,“ uvedla.

První velký stres jí postihl s úmrtím jejího manžela, který onemocněl rakovinou plic. On žil v nevědomosti, zatím co zpěvačka celou dobu, věděla, jeho diagnózu. Probděné noci trápením se, co bude až manžel odejde, jí nejspíš také nepřidaly.

Hned po úmrtí manžela nastalo pro zpěvačku další loučení. Tentokrát se svojí dlouholetou kapelou Golem, kterou vystřídala skupina Amsterdam.„To bolelo, ale já nějak začala stagnovat a ještě jsem to prostě nechtěla zabalit. Musela jsem něco změnit, i když jsem věděla, že mnoha lidem to asi ublíží,“ uvedla zpěvačka.

Poslední událostí, která se podílela na zapříčinění stavu zpěvačky, je kauza s její bývalou manažerkou. O této kauze jsme vás informovali nedávno. S Janů si podle informací již dlouho nerozuměly, každá šla jiným směrem, a tak se s ní zpěvačka rozloučila. Podle výpovědí, chtěla Petra Janů klidný rozchod, ovšem manažerka dělala naschvál a požadovala peníze za fotografie na internetových stránkách zpěvačky.

Zpěvačka nyní dohraje naslibované koncerty a příští měsíc jde na operaci, kde vyjmou orgán. Budeme držet palce a přát, aby se vše obrátilo k lepšímu.

Témata: Petra Janů