Leoš Mareš se dozvěděl tajemství! Kdo poslouchá jeho show?

Leoš Mareš 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 16:59

Bylo by bláznivé si myslet, že Leoš Mareš zná všechny své posluchače jménem nebo snad dokonce osobně. V těchto dnech ale vyšlo najevo jedno tajemství. Kdo se veřejně přihlásil k tomu, že ho poslouchá?

Náplní práce Leoše Mareše je bavit lidi během ranních hodin cestou do práce, už 23 let je totiž moderátorem ranní show na jednom tuzemském rádiu. Všechny své posluchače ale pochopitelně nezná.

Teď se však jedna známá osobnost přiznala k tomu, že patří mezi jeho velké fanoušky. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) byl dotázán, zdali si všiml toho, že o něm v pořadu byla řeč. Co odpověděl?

„Musím říci, že aniž bych chtěl kolegovi Marešovi lichotit, tak když jsem ještě jezdil do práce svým osobním vozem, tak Evropa 2 byla stanicí, kterou jsem vždycky poslouchal. S Patrikem Hezuckým dělali vždycky po ránu příjemný kolorit cestě,“ nechal se slyšet.

Mareš se tak dozvěděl, kdo patří mezi posluchače. Teď ale minimálně na přechodnou dobu o nějaké přijde, protože spoustu podniků vláda zavřela. Do práce tak bude ráno jezdit méně lidí.

Témata: Leoš Mareš