Dáda Patrasová v koncích? Nevím, co budu dělat, přiznala!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 14:56 | Aktualizováno: 23. října 2020 14:25

Dáda Patrasová se kvůli koronaviru stejně jako spousta dalších umělců ocitla ve svízelné situaci a nijak se tím netají. Známá herečka přiznala, že na tom po finanční stránce není úplně dobře.

Dádě Patrasové může v této tíživé době dělat radost snad jen to, že její dcera Anička už má nejhorší část léčby rakoviny prsu za sebou. Jinak ale moc důvodů k optimismu nemá, protože opatření proti šíření koronaviru jí výrazně zasahují do života.

Zatímco jiné rodiny jsou alespoň pospolu, známé herečce manželství s hudebníkem Felixem Slováčkem už léta nefunguje. Nedávno se tak od něj třeba dozvěděla, že nedojde ani k dříve slibované rekonstrukci vily v pražských Vršovicích.

Teď si Patrasová posteskla i nad nemilými aspekty koronavirové pandemie. „Současná situace je šílená, zasáhla nás všechny,“ řekla webu extra.cz s tím, že se kouká na televizi, v níž měla ve zvyku se sama objevovat.

Svěřila se také, že jí chybí komunikace s lidmi, zvlášť když díky ní také běžně vydělává. „Nevím, co budu dělat. Našetřeno bohužel nemám. Nechci to rozebírat, ale tady to je složité,“ dodala Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová