Pavel Liška vyděsil fanoušky: Odkopl matku svých dětí a oženil se s jinou?!

Pavel Liška v seriálu Prázdniny

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. října 2020 11:07 | Aktualizováno: 23. října 2020 9:13

Herec Pavel Liška (48) pořádně vyděsil své věrné příznivce! Na Instagramu zveřejnil fotku ze svatby, po jeho boku ovšem nestála jeho partnerka, zpěvačka Bára Poláková, ale jiná kráska!

Liška na sociálních sítích zveřejnil svatební fotografii. „Joj.. tak až teprve teď se to profláklo! Ano, stalo se to o prázdninách, A bulvár to prokadil..ha! Váš Pavel, ne Liška, ale už Richter, vandrák furt, zdar,“ napsal herec ke snímku.

Tím ovšem řadě lidí zamotal hlavu. Někteří Liškovi ihned gratulovali, další byli pořádně zmatení. „Tomu vůbec nerozumím,“ kroutí hlavou jeden z fanoušků. „Bigamie?“ zajímalo dalšího. „Teď jste dost lidí, včetně mě, dost zmátl,“ píše další followerka. Na fotce totiž není jeho dlouholetá partnerka a matka jeho dětí Barbora Poláková, ale jiná usměvavá blondýnka.

Fanouškům tak došlo, že je to zřejmě jen pracovní fotka. „Asi nějaký seriál....dyť má Báru, né?“ napadlo paní Ivetu. A její teorie se následně potvrdila. „Ženil se, ano. Ale jen jako v seriálu Prázdniny, který dávají na Tv Joj,“ vysvětlila jedna z věrných divaček.

„Moc hezká svatba. I slzička ukápla. Seriál miluji a díl se moc povedl“ chválí Lišku i celý slovenský seriál jedna z fanynek. „To je jasný, že by se lišák neoženil s jinou než Bárou,“ ujišťuje další příznivkyně Pavla Lišky.

Témata: Pavel Liška Barbora Poláková