Agáta Hanychová to tušila: Všeříkající apel na všechny spoluobčany!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 9:20

Agáta Hanychová si dobře uvědomuje, že se Česko právě nachází v nelehké situaci. Proto se rozhodla na sociální síti apelovat na všechny spoluobčany, aby se řídili nejnovějšími opatřeními.

Agáta Hanychová už se jako dvojnásobná maminka musela smířit s tím, že její syn opět nemůže chodit do školy. Ve středu byla ohlášena další opatření proti šíření koronaviru, dá se říct, že jde o předstupeň tzv. lockdownu.

„Tak asi jsme to tak nějak tušili všichni, že to nastane… ano, je to strašný, ale je to potřeba, dodržujme to. Prosím, není potřeba si dělat zásoby či chodit pro jeden rohlík… Zkusme začít používat zdravý rozum a čím dřív, tím to snad vše brzo skončí,“ apeluje čerstvě rozvedená Agáta na své fanoušky.

Moderátorka a modelka se pak pustila do kritiky „VIP matek“ z instagramu, které podle ní mají být rádi, že je to ještě nepostihlo a že budou v klidu doma. Ostatní se naopak snažila povzbudit.

„Ty, kteří to (koronavirus) zrovna překonávají, těm ať je co nejdříve lépe. A těm všem, kteří mají dvanáctihodinové služby, děkujeme. Noste roušku, když někam musíte, ale snažme se být doma… Je to těžké, ale aspoň máme každý čas se zamyslet… To není nikdy špatné,“ dodala Hanychová.

Témata: Agáta Hanychová