Kristýna Leichtová se nakazila koronavirem! Jak jsou na tom její dcery?

Kristýna Leichtová je dvojnásobnou maminkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 8:42

Kristýna Leichtová už se také zařadila mezi známé tváře, u kterých testy potvrdily nákazu koronavirem. Známá herečka lidem popsala, s jakým průběhem nemoci se potýká, a také prozradila, jak jsou na tom její malé dcery.

Koronavirové nákaze se nedaří vyhnout ani známým osobnostem, u některých z nich byla dokonce nutná hospitalizace v nemocnici. V posledních dnech se odmlčela také Kristýna Leichtová. Její vysvětlení, proč se tak stalo, vás nejspíš nepřekvapí.

„No jo, no. Neozvala jsem se tak dlouhou dobu, protože jsme taky bojovali s nemocí. Testy nám nakonec potvrdily, že já i Vojta kovidní jsme. Nejhůř nám už bylo a léčíme se doma už dlouho,“ uvedla na svém instagramovém profilu.

Oblíbená herečka a někdejší hvězda seriálu Comeback se nedávno stala dvojnásobnou maminkou, a tak dopředu tušila, že fanoušci si budou dělat starosti o její děti – dvouletou dceru Dorotku a její několikaměsíční dceru Rozárku.

Nejspíš i proto se Leichtová rozhodla všechny uklidnit. „Holčičky na testech nebyly, ale nemocné nejsou. A to Rózu skoro furt kojím a obě skoro furt pusinkujeme,“ svěřila se.

Témata: Kristýna Leichtová