Jiřina Bohdalová a podezření na covid? Její nakažený kolega promluvil!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 15:26

Strašák jménem koronavirus se nevyhýbá ani známým osobnostem, legendární Jiřina Bohdalová se jím naštěstí prozatím nenakazila. V ohrožení už se však ocitla hned několikrát.

Jiřina Bohdalová už se v ohrožení svým způsobem ocitla, když se koronavirem nakazila její dcera Simona Stašová. Znepokojit ji musely i nedávné zprávy o prokázané infekci u Milana Kňažka, který musel být dokonce s covidem-19 hospitalizován.

Slovenský herec se rozhodl webu aktuality.sk převyprávět celý příběh toho, co vedlo k pozitivnímu testu. „V sobotu 19. září a v neděli 20. jsem hrál v Praze v Divadle na Jezerce s Jiřinou Bohdalovou. No a poté v pondělí jsem hrál v Brně s Jitkou Ježkovou,“ zavzpomínal.

„Říkám to proto, že jsem udělal chybu, že jsem vůbec akceptoval dvě představení v Praze a jedno v Brně bezprostředně po sobě. Já si řídím sám, takže to bylo kolem tisíc kilometrů za volantem a tři velmi, velmi těžká představení,“ svěřil se.

„S potěšením ale konstatuji, že Jiřina Bohdalová i Jitka Ježková nemají covid-19. Takže od nich jsem nemohl chytit a ještě lepší je, že jsem je ani nenakazil,“ dodal Kňažko.

Témata: Jiřina Bohdalová Milan Kňažko