Jitka Čvančarová a rasismus? Po vystoupení ve Tváři přišla omluva!

Jitka Čvančarová se zúčastní sedmé řady show Tvoje tvář má známý hlas. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 14:00

Jitka Čvančarová možná nebude na poslední vystoupení v show Tvoje tvář má známý hlas vzpomínat úplně v dobrém. Následovala po něm totiž omluva na sociálních sítích. Co se vlastně přihodilo?

Jitka Čvančarová je jednou ze soutěžících v show Tvoje tvář má známý hlas, kde se známé osobnosti přestrojují za jiné celebrity z hudební branže. Po poslední epizodě se ale její vystoupení stalo předmětem kontroverzí.

Za všechno může fakt, že se dokonale naučila text skladby raperky Cardi B, který obsahuje slovo na N. Ve Spojených státech jsou tak hanlivě označováni Afroameričané, a tak někteří diváci kriticky poukázali na to, že jde o rasismus.

Oblíbená herečka proto na instagramu přiznala svou chybu a omluvila se. „Ano, máte pravdu. Zpívala jsem píseň s textem tak, jak je v originále od raperky Cardi B. Tak, jak jsem to dostala za úkol,“ uvedla nejprve.

„Jsem ten poslední člověk na světě, který by se někoho chtěl dotknout. Tedy ano, v textu to je, ale měla jsem to vypustit! Mrzí mě to, omlouvám se,“ napsala Čvančarová.

Témata: Jitka Čvančarová