Karel Gott (†80) utajil ještě jedno překvapení: Krajčo nevydržel a propálil to!

Karel Gott a Richard Krajčo 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 10:50

Premiéra filmu Karel musela být odložena a jeho uvedení do kin je v nedohlednu, přesto se fanoušci Karla Gotta zase mají na co těšit. Legendární zpěvák si vzal do hrobu překvapení, které nyní vyzradil Richard Krajčo.

Karel Gott (†80) si i s dcerou střihl spolupráci s Richardem Krajčem na veleúspěšném hitu Srdce nehasnou. Až více než rok po smrti legendárního zpěváka vychází najevo, že oba známí zpěváci toho společně stihli udělat ještě o něco víc.

Frontman skupiny Kryštof a mnohonásobný Slavík nazpívali vánoční duet, který bude mít premiéru ve čtvrtek 5. listopadu ráno. Domluvili se totiž na tom, že píseň spatří světlo světa až po smrti Mistra, který se tak o svátcích připomene svým fanouškům.

„ Přišel jsem za ním s touhle písní, je to vánoční song, a poprosil jsem, jestli by ho s námi nenazpíval. Jemu se to naštěstí zalíbilo. Po týdnu našel odvahu a s Ivankou mi zavolali zpátky, jestli bych kromě toho nezkusil napsat píseň pro něho a Charlotte. Tahle píseň je vlastně předposlední, ale jde ven jako poslední,“ vysvětlil autor pořadu ShowTime.

Doprovodný videoklip zatím neviděla ani vdova, ačkoliv byla podle Krajča srozuměna s jeho dějem. Objeví se v něm řada Gottových přátel, mimo jiné to budou herci Iva Janžurová a Alois Švehlík.

Témata: Richard Krajčo Karel Gott