Ilona Csáková v šoku kvůli covidu: Tak kruté reakce nečekala, mluví o cenzuře!

Ilona Csáková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 8:42

Ilona Csáková před několika dny vyjádřila svůj názor na dění kolem nemoci covid-19 a strhla lavinu reakcí. Ve svém projevu se o tom zmínil dokonce i prezident Miloš Zeman. Zpěvačka nyní prozradila, co tomu říká.

Ilona Csáková si poměrně naběhla facebookovým příspěvkem, v němž v souvislosti s pandemií nemoci covid-19 psala o scénáři Billa Gatese a Světové zdravotnické organizace (WHO). Dostala se dokonce do hledáčku prezidenta republiky, který v projevu vyzval občany, aby její a další podobné názory ignorovaly.

„Moje primární pohnutka je, že mám nějaký názor a postoj, že svoboda slova ještě existuje, i když už nám hrozí těžká cenzura. Protože to jméno je víceméně nějak známé, tak si říkám, proč bych nemohla vyjádřit svůj názor,“ svěřila se v pořadu Blízká setkání.

„Samozřejmě když jdu s tou kůží na trh, tak jsem čekala na ten můj konkrétní status z minulého týdne ohledně covidu ty hejty, ale fakt jsem si nedovedla představit, že ty protireakce budou tak krutý,“ přiznala známá zpěvačka.

Csákové vadí, že se na sociálních sítích nedá vést racionální diskuze. „Já bych klidně diskutovala, pojďme si to vyříkat, já budu akceptovat váš názor. Naštěstí těch pozitivních reakcí bylo mnohem víc,“ dodala.

Témata: Ilona Csáková